Tere tulemast

Toitlustus

Linnakus on lai valik kohvikuid ja restorane: söögikohad leiad siit ja lõunapakkumised leiad siit.

Soodustused:

  • Mona: soodusperiood kell 11.00–12.00 –10% ja 14.00–15.30 –10%
  • Fredo: registreeri kassas oma ID kaart, siis saad soodustust –10%
  • Freya: Myfitnessi kaardi näitamisel –10%

Tutvu ka teiste sooduspakkumistega siin.

Parkimine ja transport

Uuendame reaalajas infot parklate täituvuse kohta. Tee vaba kohani leiad siit.
Kuidas sa liikled?

Sündmused ja võrgustikud
  • Ole kursis Ülemiste City sündmustega siin ja tule osalema! Meil toimub aastas ca 120 sündmust, mille peamised teemad on teadmised (Business Breakfast jt), tervis ja sport (Ülemiste City Business Triathlon, Ülemiste Ööjooks jm), green city (Taaskasutusturg) jt. Aga ka kogukonnale mõeldud sündmused, mis on meelelahutuslikud ja kus on võimalik uusi tutvusi sobitada (Rahvusvaheline päev, Kogukonnapäev jt). Linnaku nimisündmused on üle aasta toimuvad Ülemiste City Future Forum ja Tervisekonverents.    
  • Linnakus tegutsevad HR võrgustik jaturundusvõrgustik. Personali- ja turundusinimesed on väga teretulnud liituma!
Talenditeenused

Ülemiste City on keskkond, kus kohalikud ja rahvusvahelised talendid saavad õnnestuda ja edu saavutada.   

 Meie talenditeenused on näiteks:   

 

Teadmised ja õppimine

Väärtustame talentide enesearengut ja pidevat õpihimu, millest lähtuvalt oleme loonud erinevaid võimalusi.

Linnakus tegutsevad õppeasutused: 

  1. Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor saab õppida nii bakalaureuse- kui ka magistriõppe tasemel ning õppetöö toimub eesti, inglise ja vene keeles. Ka on võimalik omandada aineid läbi Avatud Ülikooli ja teha mikrokraade.  
  2. Tallinna Rahvusvaheline Kool pakub rahvusvahelist üldharidust inglise keeles 3–19-aastastele õpilastele alates lasteaiast kuni gümnaasiumi lõpetamiseni.  
  3. Emili Kool pakub üldharidust, aga lapsi oodatakse ka eelkooli ja huvikooli, mis on keskendunud 8–14-aastaste õpilaste ettevõtluse ja tehnoloogia oskuste arendamisele.  
Terviseteenused

Ülemiste City toetab oma talentide paremat füüsilist, vaimset ja sotsiaalset tervist:   

  • Loe lähemalt Ülemiste City tervisemudelist siit
  • Erinevate terviseteenuste kohta leiad infot siit.  
  • Ülemiste Tervisemajja on koondunud pikaajalise kogemusega erinevate tervishoiuvaldkondade tippspetsialistid, kes pakuvad kvaliteetsest ja tõenduspõhist eriarstiabi ja esmatasandi peremeditsiini teenust.  
  • Sportimisvõimalusi pakuvad MyFitness, Padel Company Ülemiste 24h, BeachHouse Ülemiste jt.   
Lastehoid

Tallinna Rahvusvaheline Kool pakub huvilistele päevahoiu (2,56-aastastele) ja pikapäevarühma teenust. Peagi avatakse päris oma lasteaed. 

Majutus

Pakume külalistele või töötajatele elamispinda üheks ööks või terveks aastaks 2020. aasta Parima Arendusprojekti tiitliga pärjatud Lurichi residentsides, mis asub otse linnaku südames. Majutust on võimalik broneerida siin.     

 

Roheline mõtteviis ja innovatsioon
  • Ülemiste City on roheline linnak, loe lähemalt miks ja kuidas siin.  
  • Ülemiste City on innovaatiline, loe lähemalt miks ja kuidas siin.  
  • Kui vajad tööelust väikest vaheldust, siis tutvu võimalustega siin ja kutsume õue kõnnikoosolekurajale.  
Infokanalid
  • Uudiskiri  

Soovitame sul kindlasti liituda meie uudiskirjaga, et saada kord kuus kõige olulisem linnaku info.

  • Sotsiaalmeedia   

Jälgi meie tegemisi! Saad jooksvalt ja kiirelt infot erinevate sündmuste ning oluliste teemade kohta. Oleme rõõmsad ja tänulikud kui märkad või vajadusel aitad infot jagada.    

 

Vajalike teenuste info leiad samuti meie veebist, toome nende lihtsamaks leidmiseks mõned eraldi välja:  

Tutvu lähemalt infoga, mis puudutab sinu rolli

Oluline info

Sinu kõige olulisemaks kontaktiks on kliendihaldur. Näiteks olukordades, mis puudutavad:

  • Erinevaid olmemuresid, sh infot ja tuge seoses puhastusteenuse pakkuja leidmisel, uue kontori sisustamisel, kolimisel, mõne pildi riputamisega vm.
  • Parkimislubade haldust.
  • Juhul, kui tegu on juba keerulisema probleemiga, siis palun võta ühendust meie haldusmeeskonnaga – mainor@hausing.ee, +372 644 6666 (24/7).
Talenditeenused

Ülemiste City talendivahendus- ja arenguteenused

  • Sinu ettevõtte ja inimeste sujuvamaks sisseelamiseks oleme kokku pannud kohanemisteenuse, mis sisaldab linnaku tutvustamist ja selle teenuseid, et töötajad kohaneksid kiiremini uues keskkonnas ja teaks erinevatest pakutavatest võimalustest (sh areng, sündmused jm). Rohkem infot selle kohta leiad siit. 
  • Liituge Ülemiste City HR võrgustikuga, mis koondab kõiki linnakus asuvaid ettevõtete personalijuhte ja -spetsialiste või inimesi, kes igapäevaselt tegelevad ettevõtte personaliga. Võrgustikku eestvedajaks on talendijuht Ljudmila Pihel.
  • Ülemiste City turundusvõrgustik ühendab Ülemiste Citys tegutsevate ettevõtete turundus- ja kommunikatsioonispetsialistid ning turundusentusiastid. Võrgustik võimaldab suhelda kogukonnas ning olla kursis ühena esimeste seas kõigi põnevate arengute ja võimalustega, mis meie linnakus tulekul. Selle võrgustiku juht on turundus- ja kommunikatsioonijuht Liivika Lapp.
  • Oleme arendanud täiesti unikaalse Koolituskrediidi programmi, mis viib kokku Ülemiste City ettevõtted Eesti ja rahvusvaheliste kõrg- ja ülikoolidega, et talentide arendamine oleks võimalikult mugav ning laiendada ettevõtete ja kõrgkoolide koostööd uuringute, konsultatsioonide, ühisprojektide jmt valdkondades. Selle programmi eestvedaja on Mainor ASi juhatuse liige Eneken Titov.
  • Teeme erineval tasemel koostööd Eesti ja väliskõrgkoolidega. Sinu ettevõttele saame aastaringselt vahendada Eesti ja välisülikoolide tudengeid praktikale või suvetööle, tuua tudengid kord aastas kevaditi töövarjupäeval ettevõttega tutvuma ning aitame kaasata sinu ettevõtte eksperte õppe- ja teadustegevustesse, hindamiskomisjonidesse ja uurimisrühmadesse. Sellega on abiks kogukonna juht Triin Ploompuu.
  • Ülemiste Citys toimub rohkem kui 120 sündmust aastas, mida korraldatakse erinevate koostööpartnerite poolt ja kuhu ootame osalema huvilisi kogukonnast.
  • Seisame selle eest, et töötajad oleksid terved ja hoolitseksid oma füüsilise tervise eest. Selle jaoks on loodud eraldi kõnnikoosolekurada. Töö kõrvalt on võimalik värskendust leida just siis, kui otsida üles linnakust selleks mõeldud atraktsioonid. Õues töötamise alad leiad siit.
  • Eesti Rahvusvaheline maja (EASi ja KredExi ühendasutus, Work in Estonia) on välisspetsialistidele ja nende peredele, neid värbavatele tööandjatele ja Eestisse tagasi pöördujatele suunatud teenuskeskus. Eestisse sisseelamist hõlbustavat infot ja nõustamist pakuvad teisipäevast neljapäevini Politsei- ja Piirivalveameti, Tallinna linna (perekonnaseisuameti ja ettevõtlusameti), Integratsiooni Sihtasutuse, Töötukassa ja EASi ja KredExi ühendasutuse (Work in Estonia) nõustajad.
Külaliste vastuvõtmine
  • Pakume külalistele või töötajatele elamispinda üheks ööks või terveks aastaks 2020. aasta Parima Arendusprojekti tiitliga pärjatud Lurichi majas, mis asub otse linnaku südames. Broneeri majutus siin.
  • Toitlustuskohtade ülevaate Ülemiste Citys leiad siin, valik on rikkalik ja võimalus on tellida catering otse kontorisse.
  • Linnakus asub kaks konverentsikeskust: Öpik (Valukoja 8, Tallinn) ja Zapp (Lõõtsa 6, Tallinn). Nendes konverentsikeskustes on tagatud tipptasemel seminari- ja koosolekuruumide tehnilised tingimused edukateks nõupidamisteks, sündmusteks või koolitusteks. Soovi korral kantakse hoolt kohvipauside ja toitlustuse eest. Täpsem info ja broneerimine siit.
  • EASi ja KredExi ühendasutuses loodud e-Estonia Esitluskeskuses tutvustatakse väliskülalistele e-Eesti edulugu, e-lahendusi, IKT-sektorit, innovatsiooni, saavutusi ja koostöövõimalusi. Lepi nendega külastus kokku siit.
Ettevõtte nähtavus ja reklaam linnakus
  • Lisa kindlasti oma ettevõtte meie veebi teenuste kaardile. Selleks on vajalik teha endale meie veebi kasutaja siit ja logida meie veebi sisse siit ning täita oma ettevõtte andmed vastavalt juhendile.
  • Anna oma teenusest või tootest teada meie hoonete ekraanidel. Selleks võta ühendust sales@mainorulemiste.ee. NB! Pakume linnakus teenust pakkuvatele uutele tulijatele kaks esimest nädalat reklaami tasuta.
Kui vajate tuge olmega seotud küsimustes või korralduslikes teemades
  • Juhul kui soovite koristusteenust või eripuhastust tellida, palun pöörduge emili.selgis@mainorulemiste.ee
  • Pakume sisekujundusteenust, vajadusel võtke julgelt ühendust sales@mainorulemiste.ee
  • Meilt on võimalik tellida mööbli rentimist (lauad, toolid) sündmusteks vm, andke oma soovist teada sales@mainorulemiste.ee
  • Kui soovite leida oma üüripinna lähedale väiksemat laopinda/panipaika, siis palun võtke ühendust sales@mainorulemiste.ee
  • Kui soovite rentida mõnd Ülemiste City avalikku pinda või parki, palun võtke ühendust aadressil sales@mainorulemiste.ee
  • Handyman – näiteks kui on vaja pilt seinale riputada, lambipirni vahetada, natuke ruumilahendust muuta või mõnda muud ehituslikku teemat lahendada, siis saab oma soovist teada anda läbi Hausing tarkvara. Konto loomist paluge oma kliendihaldurilt.
Radar
  • Uurimisgrupp tegeleb eraldi Ülemiste City Radari koostamisega, mis võimaldab lisaks majandusnäitajatele hinnata Ülemiste City keskkonda ning kogukonda tervikuna, sealhulgas ka linnakus pakutavaid teenuseid ja arendusvõimekust. Uuringuga oleme selgitanud välja Ülemiste Citys valmiva toodangu ja teenuste mahu, tekkiva lisandväärtuse ning linnakus asuvate ettevõtete peamised tegevusvaldkonnad. Täpsema ülevaate majandusuuringust leiate siit. Selleks, et uuringutest teile ja teistele kogukonnaliikmetele kõige rohkem kasu oleks, võtame eraldi ühendust.

 

Talenditeenused
  • Koolituskrediidi programmis pakuvad Eesti ning rahvusvahelised kõrg- ja ülikoolid Ülemiste linnakus asuvatele ettevõtetele ca 200+ koolitust aastas, et toetada talente nende arengus.
  • Talendiportaal annab võimaluse ettevõtetel ja kõrgkoolidel veelgi tõhusamalt koostööd algatada või teha. Ootame teie ettevõtet aktiivselt osalema.
  • Pakume ettevõtetele võimalust osaleda erinevates haridusvaldkonna projektides ja hindamisnõukogudes, aga ka Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor loengutes praktikuna, juhendades üliõpilastöid vms. Palun andke teada, kui soovite ja olete valmis osalema ja oma teadmisi ja aega panustama.
Kogukonnafond
  • Ülemiste City väärtustab oma kogukonda ja seetõttu kaasame linnaku tuleviku kujundamisse meie inimesi läbi Kogukonnafondi, mis aitab Ülemiste City’sse luua just sellise tuleviku linna, millest oleme unistanud. Läbi kogukonnafondi toimub valik kogukonna jaoks oluliste arendusprojektide osas, kord aastas kaasava eelarve ideekonkurss ja samuti otsime ideid ühiselt heategevusse panustamiseks.
Sündmused
  • Ülemiste City ehitab tarka tulevikulinna. Et seda teha koos ettevõtjatega, korraldame parimate praktikate jagamiseks ja võrgustumiseks erinevaid sündmusi. Eraldi soovime välja tuua kaks suuremat rahvusvahelist konverentsi. Future Forum keskendub suurematele trendidele ja annab juhtidele praktilisi soovitusi nendega tegelemiseks. Tervisekonverents käsitleb, kuidas ettevõtted saavad toetada oma talente nende tervisekäitumise mõjutamisel. Sündmustel, mida korraldame, ootame koostööd (esinejana laval, osalejana vms) teie ettevõttega.
Linnaku tutvustus
  • Kui soovite ise mõne visioonipäeva, meeskonna kohtumise või kasvõi kohvihommiku raames oma meeskonnale põhjalikumalt tutvustada meie linnakut, siis kutsu meid külla! Räägime linnaku ambitsioonidest, tänasest päevast ja juba käega katsutavatest järgnevatest arengutest, teenustest ja sündmustest.
Kontaktid koostööks

Ülemiste City arendajate meeskond on valmis suhtlema ja koostööks teemades, mis puudutavad kogu linnakut. Selleks on meil igapäevaselt tegutsemas oma valdkonna asjatundjad, kelle poole võib julgelt pöörduda: