Uudised

Terviseminister Riina Sikkut: Ülemiste City – uut laadi tervislik linnak

,   < 1 minuti lugemist

30. septembril külastas vastvalminud Ülemiste City teist, von Baeri nime kandvat Tervisemaja terviseminister Riina Sikkut, kes tutvus linnaku arendajate korraldatud visiidil uue 7-korruselise hoone ning selle teenusepakkujatega.

Linnaku terviseklastrit on arendatud alates 2017ndast aastast ning aastate jooksul on vajadus uutlaadi teenuste ja teenusepakkujate järele üha kasvanud. „Ülemiste City tervisemajad ning siinne lähenemine valdkonnale on ainulaadne – see on teaduspõhine ja läbimõeldud. Tartu Ülikooliga välja töötatud tervisemudelile tuginevast ideest on tänaseks kasvanud välja kaks Tervisemaja ja kirurgiakliinik, mis näitab ühest küljest nii arendajate pühendumust kui ka kasvavat vajadust teenuste järele,“ tõdes Sikkut ning lisas, et teenuste kõrval on oluline roll ka keskkonnal ja kogukondlikul tervislikul mõtteviisil.

Minister tõdes, et Ülemiste City kogukonnale on mitmekülgne ja kiiresti kättesaadav arstiabi väärtus omaette, sest teenusepakkujat saab mugavalt külastada näiteks lõunapausil või pärast tööd, mil muidu on visiidi aja saamine keeruline. „On rõõmustav näha, et Ülemiste Tervisemajades osutatakse terviseteenuseid mitmes keeles – see näitab, et linnak mõtleb oma ambitsioonile kohaselt rahvusvaheliselt ja on mõelnud üha kasvavale tervishoiuteenuseid tarbivale segmendile, kelleks on välismaalased.“

Minister külastas visiidil Roseni Hambakliinikut, Med4You kliinikut, Valvekliinikut, Perekliinikut, Ülemiste Vaimse Tervise Kliinikut ja Reio Vilipuu Taastusravikliinikut.

Viimased uudised

Kõik uudised